torek, 24. maj 2011

čudn

Ful se tko...čudno počutm. Kr neki ni prov. Čeprov, je v bistvu vse vredu in nč ni drugač kt običajno. Poskušam...čim bl opisat kko se počutm zato niti ne razmišlam o čem pišem..
Nekak...je v men ful nek nemir. Pa čakam na neki novga. Obenem se mi nč ne da. Iščem. Iščem cilj. Iščem navdih, motivacijo da bi neki naredu. V bistvu vem da bom neki naredu, čeprov mi je trenutno ful vseen kaj bo. Rad bi da bi šou čas mal hitrej, obenem pa gre čas že tko ful hitr. Nekak paradoksično sm ujet v času. Kr ni ga konc in ni se začeu. Predn se sploh na neki prpravm bo tega že konc...in js...bom še zmer brez idej. Trenutno se mi zdi k da sm sred vesolja, nevem pa kje. Okol mene je vse...vakum...ta vakum je poln praznine, pa še kr ničesar ne najdm.
Nekak tko se počutm. Kr kej bi delu pa sploh nevem kaj. Medtem k mislm kaj bi delu gre čas tko hitr naprej, medtem k neki delam pa se ustav in čakam večno da bom neki druzga delu. Šit...js nevem kaj je z mano. A bi se mogu za kj trudt? Kj konkretnga delat? A se splača...
Published with Blogger-droid v1.6.9

1 komentar:

  1. Sori, sam zarat "vakum je poln praznine" te objave ne morm jemat resno :D
    hahaha :D

    OdgovoriIzbriši